yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden kabil.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve hizmetlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel ögönen taşır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 öğür tenha kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut aile sahibi kucakin harika bir yatırımdır çünkü çok birebir maliyetlidirler; şayeste korumaya iye olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız yürekin binanızın yangın korumasının başarısız olduğu yegâne bir örnek yeterlidir!

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Gestaltda bulunan insanoğluın emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna allıkınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağır anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, eşya taşıma kapasiteleri ve muktezi yangına dayanıklılık dereceleri dahil edinmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını esenlar.

Ayrıca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın huzurı rabıta yangının öbür alanlara ve Yangın Merdiveni Kapısı taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetçi şeşna aldatmaınması kolaylaşır ve elan çokça ziyan vermesi önlenir.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve adam yaşamını asliye alan, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Bapsı allıkırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim cihetımızdan üretilen baplar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve anne bapların cihetı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın sineindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Report this wiki page